Kinderboek: Alles dubbel

Scheiding10-12 jaarBoekentipsKinderboek: Alles dubbel

Mila heeft al een tijdje een gevoel van naderend onheil, maar ze heeft geen idee van wat haar boven het hoofd zou kunnen hangen. Haar ouders zijn schatten, ze heeft vrienden bij de vleet, haar schoolresultaten zijn prima en ze is tot over haar oren verliefd. Tot ze op een dag thuiskomt en haar moeder in tranen aantreft. ‘Papa is weg’, is alles wat mama kan uitbrengen.
Die woorden hebben een ongelofelijke impact op het leven van Mila. Want vanaf dat moment is ze kind van gescheiden ouders. En dat brengt een hele hoop twijfels en onzekerheden met zich mee.
Renate Kerkhofs, Free Musketeers 2014, ISBN 9789048432578
Praktijken voor Jonge Helden


Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vind ons leuk op Facebook!

Wilt u één of meerdere van deze boeken bestellen?
En tegelijkertijd Stichting Jonge Helden steunen zonder dat het u iets kost?
Bestel uw boek(en) dan bij online bookshop Palatino met onderstaande link:

BOEK(EN) BESTELLEN

Palatino is een maatschappelijk bewuste onderneming en onderdeel van Uitgeverij Lemniscaat. Zij doneert een deel van de opbrengst van elk boek dat via bovenstaande link wordt verkocht, aan Stichting Jonge Helden.
U betaalt bij Palatino net zo veel voor de boeken als in de boekhandel en bij andere online boekhandels. De verzendkosten zijn lager dan de meeste online boekhandels.

Boeken die geen isbn hebben, zijn niet via Palatino te bestellen. We hebben waar dat mogelijk was, vermeld waar u het betreffende boek wel kunt bestellen!